Ανακοινώσεις

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Παγκρήτιο ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι

Την Κυριακή 5/3 η Σκακιστική ομάδα του σχολείου μας πήρε την 8η θέση μέσα στα 52 σχολεία που έλαβαν μέρος στο Παγκρήτιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα σκάκι στο Ηράκλειο.Περισσότερα »

Καλή σχολική χρονιά!!

Περισσότερα »

Επίσκεψη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΚΑΠΝΙΚ Χανίων

1ο  ΔΗΜ.  ΣΟΥΔΑΣ    με    ΚΑΠΝΙΚ   ΧΑΝΙΩΝ “Κάνουμε   κάτι    μαζί” Οι  μαθητές  των βαθμίδων  Μέση  και  Ανωτέρα  του Ειδικού  Δημ. Σχολείου  ΚΑΠΝΙΚ  Χανίων,  πραγματοποίησαν  επίσκεψη  συνεργασίας  με τα τμήματα  Δ1  ΚΑΙ  Δ2  του σχολείου  μας. Γνωριστήκαμε, συνεργαστήκαμε, κόψαμε,  κολλήσαμε, αλληλεπιδράσαμε  και   αλληλλοαποδεχτήκαμε  ο  ένας τον άλλο,  δημιουργήσαμε  και  χαρήκαμε μια καλλιτεχνική  εργασία. Με  ένα  λόγο : Περισσότερα »

Εκδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στη Θεσσαλονίκη

Την 13η- 14η- 15η Μαΐου πραγματοποιήθηκε η 3ήμερη πολιτιστική/ εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Επισκεφτήκαμε τον Λευκό Πύργο, τον ιερό ναό και τις κατακόμβες του Αγίου Δημητρίου, τον Πύργο του Ο.Τ.Ε και τα Λαδάδικα. Στη συνέχεια πήγαμε στο κέντρο τεχνολογίας Noesis, στη Βεργίνα, στους καταρράχτες της Έδεσσας και στα Λουτρά Πόζαρ.Περισσότερα »

Ημέρα ποίησης

Ή 21η Μαρτίου ήταν επίσης μέρα αφιερωμένη στην ποίηση. Οι μαθητές της Ε΄ τάξης και η δασκάλα των Αγγλικών μάς θύμισαν ένα πολύ όμορφο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη.Περισσότερα »

Cyber bullying και Aσφάλεια στο διαδίκτυο

Στις 11/11/2015, οι μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης, την 4η και 5η ώρα θα παρακολουθήσουν εισήγηση για το Cyber bullying και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.Περισσότερα »